Lördag

Så, nu var julen över. Har fått väldigt mycket roliga presenter och det har faktsikt varit rätt mysigt.

Igår och idag har jag varit ner på stan och fyndat lite på rean. Även fixat klänning till nyår,
Ska snart göra mig klar och sen ta bussen hem till Cassadnra, får se om Paula gör mig sällskap. Blir nog lite kalas ikväll. Är taggad för vill ta igen från förra helgen då humöret inte var på topp.
Så nu ska jag dricka upp min rinksom smakar piggelin. Mums!

Dan före dopparedan

Är det nu man ska sitta och längta efter morgondagen? Längta efter tomten och alla paketen?
Hade det varit snö ute så ja kanske.
Men har inte den där riktiga julkänslan. Kanske infinner sig imorgon när man dukar upp julbord.
Ska bli helmysigt att ha hela familjen och släken här (endast mammas sida dock):
jaja, nu ska jag försätta med att titta på singin bee. Totalt värdelöst. Men vadå.

Ska även trycka i mig en skinkmacka, Mums!

För idag är det fjärde advent

Igår var den efterlängtade julfesten hemma hos Sofia. Det bjöds på året första julbord samt julklappsbyte.
Trevligt dock var jag inte skittaggad men det funkade. Kändes dock som det dog lite på slutet av lite olika anledningar.
Hoppas allt löste sig tillslut.

Eftersom jag i princip var helt nykter igår så vaknade jag pigg och kry. Dock så hade jag den så kallade "jobb-sjukan" så blev hemma och röjde upp i mitt rum isället.
Mamma och Jörgen har även hållit i lite glöggmingel så det har kommit och gått folk under nästan hela dagen. Det fick min julkänsla att börja infinna sig, på tiden.
Eftersom det även har varit en hel del småbarn här så har det kommit lite läskiga tankar, "gud vad mysigt med barn".
Men mitt förnuft sa till mig att snabbt gå upp på rummet och trycka i mig ett p-piller. Tur att man i allafall har lite sunt förnuft. Kunde gå illa annars.

Nu är det snart dags för lite pizza. Därefter någon film och sängen. Lär ju vara på topp i morgon, för då go´ vänner ska jag ha apu då de flesta andra har jullov. Toppen!

Torsdag

Efter ett par panodil, en färgning, pizza, klippning och löshårsinsättning (så har min dag i stora drag sett ut) så sitter jag här.
Är helt slut och det värker i hela kroppen, speciellt i mina fötter. Känns skönt att alla mina "kunder" blev nöjda iaf. Om man ska lita på vad de sa. Men jag känner att det behövs helg. Ledig imorgon också och det är helt underbart.
Dock blir det till att fara och flänga med mamma hela dagen och inhandla de sista julklapparna. Ska även göra i ordning en janssons frestelse som jag ska ha med till vårt knytis på julfesten på lördag.

För tillfället så känns det som att lite mat är högsta prioritet. Sen ska jag bara lägga mig och dö i soffan ett tag. Saknas bara någon vänlig själ som skulle finnas vid min sida dyngnet runt och ge mig en helkroppsmassage så fort jag behövde det. Finns det någon sådan tro? Önsketänkande kallas det, önsketänkande...

Angles on the moon

Är det de här som kallas att man är oaktiv som bloggerska? Synd bara att jag inte tar det här ritkigt så seriöst.

Livet rullar på, apun går bra och det är bara 8 dagar kvar till julafton. Helt sjukt.
Har kännt mig allmänt hängig idag. Ber att jag inte blir sjuk. Fast skulle vara rätt skönt egentligen att ha en anledning till att bara mysa framför tvn med film och få tyckal lite synd om sig själv.
Fast ska se till att det här året slutar på topp så den vilja funkar inte riktigt sådär skitbra inte.

Sitter och fundera på om det är något intressant som har hänt i Sara Boströms kära liv, men inte. har insett att man inte har så mkt till liv när man jobbar 9-18. Välkommen till den underbara verkligheten säger jag bara.
Nej nu är det dags för en kopp té.
Sen tv och sängen.
Natti!

20.15

Ny vecka nya tag!
I och försig så har havla veckan redan gått imorgon. Går sjukt fort.
Har panik över alla julklappar som måste köpas under så lite tid. Men det ordnar sig nog.
Ska ju lämna tillbaka en jacka jag köpt men kom på att jagi nte vill ha, så får ju lite pengar som jag kan spendera i allafall.
Får nog hem en Effilersax imorgon också förhoppningsvis. Kul kul!

söndag

Då var helgen över. Blev en tvådagars.
I fredagas först lokalfest i sätra sen vidare till nån lägenhet inte långt därifrån. Trött som satan när man satt på sista bussen hem. Inte så konsigt när man hade gjort en 10 timmars dag på apun.

Lördagen bjöd på deg och greveholm. Visste inte riktigt vad jag var sugen på på kvällen, antingen lugnt eller till Angelica som skulle ha födesedagsfest. Taggade till och begav mig till Angelica, vilket var riktigt roligt.

Imorse var det dock inte lika roligt, syster hade haft fest hemma på lördagen. Och någon idiot till komis till henne hade vart in i mitt rum och skrivit "hora" på väggen med läppglans. Dock inget jag tar åt mig ett dug av men det är sorgligt att folk inte har ett dugg till vett i skallen. Ännu värre att ingen erkänner..

Nej nu är det sängen för min del.


Life is rolling

Då var de första dagarna på Apu´n avklarade. Har varit kul och flytit på bra. Säger bara guud vad skönt att slippa skolan.

Ska se om det finns nått nytt avsnitt av Prison Break att tanka. Annars blir det sängen. Natti!

RSS 2.0