För vi kan vi

Hej hallå. Sitter nyduschad i min tjusiga morgonrock nu. Ska snart ta tag i att föna mitt hår, men inte än.
Sen måste jag sy klart min förkläde jag ska ha till ikväll.

Jo för ikväll är det halloween fest med Hvf2, eller 7/16 i hvf2. Men det kommer garanterat bli kul.
Ska klä ut mig till ett fransk hembiträde som jag redan skvallrat om.
Ska vara hos Matilda i Norrsundet. Kommer bli käk,dricka lekar och bara allmänt trevligt.
För vi frisörer kan vi!

13.23, onsdag

Gud vad tiden går långsamt när man väntar. Ska iaf ner på staden om en stund och kika lite.
Paula är snäll och gör mig sällskap. Bir även käka innan jag ska upp och jobba.
Ska försöka anstränga mig lite hade jag tänkt så jag kanske säljer något. Pengarna skulle ju behövas.
Ska dricka lite smoothie nu och vänta på att Paula dyker upp.
Ha det.


Hej där

Har fixat klart min klänning som jag ska ha på Halloween nu. Kanske inte så jättekomplicerat dock. Sy fast lite spets på min svarta klänning. Volá!
Det som saknas nu är enast ett vitt förkkläde, men det ska nog gå att ordna.
Dammvippan inhandlades igår.

Idag har jag varit duktig och fått undan mitt berg av tvätt. Återstår bara att plocka in allt i garderoben. Skulle behöva göra en rejäl rensnin där känns det som.
Snart ska jag iaf iväg på shiatzu massage nu snart. Längtar. Det ska blir så sjukt underbart.

Måndag 15.18

Första riktiga dagen på lovet då. Galet skönt.
Har hunnit att vara iväg till mormor och morfar och käkat. Hittade även ett par saker som kan användas till halloween.

Vad jag ska hitta på nu har jag ingen aning om. Är rastlös som bara den. Så en promenas vore ju inte helt fel. Men jag får se. Städa mitt rum skulle också behövas och tvättas med för den delen. Kanske ska ner och boka tid. Uscha.


skjut mig

Bakis är väll det ord som bäst beskriver hur jag känner mig nu. Fyfan.
Men värt det med tanke på gårdagen. Blev hos robert där även hans syster+klasskompisar höll till.
Vet egentligen inte vad vi gjorde hela kvällen. Men vet iaf att det var helt underbart att komma hem och sova i sin egen säng.

Nu ska jag hoppa in i duschen så man piggnar till lite. Sen äta. Är helt galet hungrig.
Sen älskade vänner så ska jag åka till mitt underbara jobb. Det är där mellan 13-18 som jag kommer spendera min söndag. Kul!
Försöker värkligen ta fram lite posetiva tankar, men dom känns väldigt väldigt avlägsna just nu.

Nej nu var det slutgnällt. Dags att hoppa upp ur sängen, dra upp rullgardinen och sen bege sig in i duschen.

Lördag 02.45

Hemma nu, Har varit en riktigt trevlig kväll. Vill  bara krypa ner under täcket nu och somna till lite bra musik.
kan spy på att jag ska jobba imorgon. Men så är det.
Ber att jag är hyffsat pigg iaf.
Gonatt

Lördag 11.11

Godmorgon!

Gårdagen blev så lugn som den kunnde ha varit. God mat, chips och Idol. Helt fel person åkte ut. Tyvärr.

Idag blir det för staden en stund med Cassandra. Tänkte kika runt lite, vilket slutar med att man köper ett massa tjaffs som man kanske egentligen kunde ha struntat i. Men det gillar vi!
Sen kommer Paula och gör oss sällskap och då tänkte vi slänga ihop lite käk och börja komma igång. För sen bär det av till Robert. Blir till att supa till lite. Ska dock försöka ta det "lite" lugnt med tanke på att jag jobbar imorgon. Fast det känns som att jag inte kommer hålla det löftet. Men kul ska jag ha och det kommer det nog garanterat bli!
Nä nu ska jag klä på mig och dra i mig lite frukost.
Mmhm.


Fredag 14.29

Hade sett fram emot en skön sovmorgon idag. Men inte. Vaknade först av att jag hade glömt stänga av mitt larm. Sen vaknade jag av att min syster skulle upp till skolan. Därefter så kom mamma in i mitt rum två gånger och bara pratade om en massa onödiga saker. Så det var den sovmorgonen.
Så gav upp och tog en lång varm dusch istället.

Ska väll snart rycka upp mig och packa ihop det jag ska ha med till pappa. Kan även vara en fördel om jag klär på mig och torkar mitt hår.

Såg även att jag hade fått lön. Trodde den skulle komma på måndag. Men jag ska vara en duktig flicka och spara lönen så jag har råd med nån resa eller så i sommar. Fick inte mycket pengar alls. Men det kan ju bero på att jag är less. Måste hitta ett annat jobb.

Ikväll blir det Idol och kanske nån film. Lugnt med andra ord.


Juste, satt och kikade på klipp på youtube. Lotta på bråkmakargatan, när dom åker tåg. Det kan jag kalla humor
http://www.youtube.com/watch?v=7MVCS9h_S9g


Höstlov till mig

För nu har jag höstlov!
Vilket kanske är hur behövligt som helst, med tanke på att jag är helt slut i huvudet och kroppen. Så detta lov ska jag koppla bort det mesta, framför allt skolan. Får se hur bra det kommer att gå.

Lite piggare idag iaf, men långt ifrån bra. Men lite sömn och lugn och ro så ska det nog ordna sig.

Blev en lång dag idag. Började med bild och sedan lunch. Därefter älskade PIA. Fast idag var det helt okej. Vi fick testa på yoga. Kände att det verkligen var något i min smak. Träning både mentalt men även styrka och smidighet.
Därefter var det frisör. Dagen i alla ära så fick vi besök av Leena E. Hon prata om make så klart och mycket om färger. Jätteintressant att lyssna på och jag lärde mig en hel del. Slutade strax efter 6, sen ständning och promenad till mammas jobb så var klockan helt plötsligt 7. Dagen har gått galet fort.

Så nu har jag ätit och sitter för tillfället och kikar på Lyxfällan. Funderar starkt på att gå en sväng till hemköp och inhandla lite godis. Men man kanske ska ta och bita ihop och sova istället?


Shortcomings

Sov inte många timmar inatt. Febern gjorde att jag bara låg och kallsvettades och mådde allmänt dåligt. Så idag blev det ingen skola för min del. Skönt på sitt sätt att bara vara hemma och ta det lugnt. Fast det kan bli väldigt långtråkigt emellanåt.
Har dock spenderat största delen av dagen med att mysa framför sex and the city. Galet bra.
Låter som det vaknas mat där nere. Hoppas på det.
Hoppas även på att jag är piggare imorgon, för då har jag inget val. Lär gå till skolan.
Lena E kommer nämligen och ska ha en make-up kurs. Riktigt kul ska det bli.

Så ikväll blire till att proppa i sig lite medicin och sen i säng tidigt. Sen är det bara att hoppas på att turen är på min sida.

...

Usch, kollade på vårat nya schema nu när dom lagt in elsäkerhet. Två av våra älskade sovmornar försvann. Den ena på måndagar som var riktigt omtyckt, iaf av mig. Nu vart jag ännu mer less..

En posetiv sak är iaf att jag nu med största sannolikhet vet vad jag ska vara på halloween. Men sen är det ju inget som säger att jag inte kan ändra mig i sista minuten dock, men.
Franskt hembiträde är det som gäller i allafall!

Tisdag 16.31

Så var man hemma igen då. Kände att den här skoldagen hade jag deffinitivt kunnat skippa. Skulle följ den där magkänslan och bara somnat om i morse.
För tror ni inte man har gått och fått urinvägsinfektion, eller början till det i allafall. Inte det trevligaste. Såklart så har man även feber också, känns det  som, skippar dock att ta reda på om det stämmer. Har inte alls ork och tid att bli sjuk. Men är väll också säkert därför jag kommer att bli det. Less..

Jaja, slutgnällt nu. Istället blir det en kopp varmt té och sen ska jag mysa ner mig i min säng och dra på nån film eller serie på datorn. Sex and the city skulle inte alls sitta fel just nu. Sen ska jag även skicka iväg ett mess till mamma så hon handlar lite tranbärsjuice. Smakar inte så himmla bra med däremot så gör det susen. För känns ju inte så kul att kissa var 20 minut och dessutom pinas av smärta. Och ja, ursäkta detaljerna, men så äre.


Morning sunshines...

Pigg imorse?, nja inte riktigt. Kände att det var en sån där dag då man bara vill dra täcketöver huvudet och somna om. Men icke.
Efter mycket om och men så är jag i allafall påklädd nu. Ska ner nu och slänga i mig lite käk och styra upp kaluffsen på huvudet. Sen är det bara att bege sig till bussen och kära polhemskolan. Kan det bli bättre eller?
Nää uppryckning nu och fram med "posetiva" Sara.

Shine on

4 avsnitt senare så hamnade man här igen. Sjukt spännande. Enda anledningen att jag inte kolla just nu är att avsnitten tog slut. Men sitter och tankar avsnitt 8 och 9 från säsong 4 nu så om ett par minuter så kör jag nog igång igen.
Men medans jag väntar så tänkte jag faktiskt vara lite duktig och läsa på till produktgenomgången vi tvåor ska ha för ettorna imorgon.
Kakan i ansiktet ska också tvättas bort snarast möjligt, kan ju fråga mig själv varför jag inte gjort det än. Men kommer inte på något vettigt svar.
Ska bli helt underbart att snart mysa ner sig under täcket. Men dock inte än. Först är det mer nördande framför prison break som gäller för min del.

Måndag 15.18

Ja då satt man här igen då. Dagen har varit riktigt skön. Sovmorgon som vanligt men däremot inställd gympa. Så en svenska lektion, mentorstid, lunch och samhälle. Galet skönt. Tog en fika på två kockar med Cassandra efter skolan.
Sen bussen hem.

Nu ska jag fortsätta med prison break. Nån gång strax innnan halv ett igår kväll/natt så kände jag att jag fick hålla mig med att se fortsättningen och unna min kropp lite sömn istället. Men nu så har jag all tid i världen att mysa och drömma om min Miller. Ska kika om det kommit ut fler avsitt också, så man har något att fylla sitt händelserika liv med.
Men först av allt så blir det en macka till min hungriga mage!


Söndag 19.36

Gårdagskvällen började med att jag och Cassandra begav oss hem till Robert. Blev lite Guitar Hero och vattenpipa.
Senare bar det av till Björn där även Niklas och Tobbe+ragg befann sig. Så min "lugna" kväll slutade med ett par för många Mintu shoots vilket resulterade i en inte allt för nykter Sara. Men hade en riktigt trevlig kväll så det vare värt.

Däremot kändes det inte så kul när man vaknade upp imorse vid tio och veta att man om tre timmar skulle börja jobba. Men med lite cola och en promenad från sätra in till stan så piggnade man till lite iaf. Jobbet gick av någon mystisk anledning bättre än på väldigt länge, vi klarade av något säljrekord och fick därför sluta tidigare. Inte helt fel.
Så nu är man nyduschad, mätt och snart är det dags att krypa ner under täcket och mysa framför prison break. Få en välbehövlig dos av Wentworth Miller kommer ju inte heller sitta helt fel.
Men först av allt så blir et chokladkaka som min söta mamma har bakat!


16.31

Hmm, ja det långa varma badet byttes ut mot en stressig dusch. Men mitt hår är fritt från dust it rester, så jag ska inte gnälla. Ligger i sängen, som jag i stort sett gjort hela dagen, med undantag för städning och duschen. Men det ska det förhoppningsvis bli ändring på. Lär komma hemifrån ikväll, annars så kommer kruppen sakta men säkert krypa fram.


Syster min har satt på ugnen nu och kört in en tallrik med sjötunga vallevsca. Så snart börjar det förmodligen lukta gott och hungern kanske infinner sig. Med tanka på att jag bara ätit en liten macka från subway så vore det ju konstigt om den inte gjorde det. Så medans jag väntar ska jag försätta med att fila mina naglar och kladda på lite nytt nagelack. Självklart ska jag försätta nöta på samma låtar jag gjort hela dagen. "If I were a boy"  med Beyoncé ligger högt på listan för tillfället.

Go girl

Jaha, då började man med det här igen då. Nejra har tjatat lite på mig och vek som jag är så har jag gett med mig..
Men som straff så ska jag böna och be att hon ska fixa till designen lite, för det är en sån sak som jag inte fattar ett skit av.


Dagen i all ära så har jag tagit mig i kragen och städat upp i mitt rum. Har plockat undan alla kläder och en annan massa skit från golvet, dammsugit, dammat och bäddat rent. Sen har min blomma även fått i sig lite vatten. Men chansen att den vaknar till liv igen känns inte sådär jättestor..?
Satan vilket intressant liv man har, det är lördag och vad gör jag, jo städar. Men så ligger det till.
Tänkte även unna mig själv ett långt och varmt bad, så man är redo för dagens äventyr. Fast tyvärr så existerar det inte några än, men det kommer ska ni se.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0