snipp snapp snut

Så var den här helgen slut.

Gårdagen innehöll käka på helt enkelt, mys framför Saw 4, och sista men inte minst en sväng till lexe där det var fest. Dock ingen höjdare så blev bara där en timme.
Men skönt att komma ut lite iaf.

Har jobbat idag, tror aldrig tiden har gått så långsamt. Usch.
Har kikat på senaste saw filmen nu, bra med rå. Som alla dom där filmer i och försig. Snart borde nog mor och syster komma hem rån stockholm. Så blir lite fortsatt mys framför tvn så länge.

Lördag

Gårdagen blev riktigt rolig. Blev lite mer folk än det var tänkt här, men det funkade.
Har varit och käkat på helt enkel nu så är mätt ett bra tag framöver. Har inga planer än så länge för kvällen. Men det löser sig. Är faktisk pigg idag trots att det blev en hel del igår.
Nu ska jag damsuga så att det är fint här hemma när mamma kommer imorgon, känns att det behöv och tror hon uppskattar det.
Sen måste jag sysselsätta mig med något annat, känner att jag kommer bli grymt rastlös annars.

Sup och svälj, trevlig helg!

Även idag var den där äckliga bussen fullsatt och lät oss stå kvar på hållplatsen för att komma försent till skolan. Bättring tack X-trafik..
Skoldagen bestod av reflektion och fika. Slutade 10 vilket inte var allt för ansträngade. Därefter blev det staden med Sofia. Handlade och spenderade mer pegnar än vad jag borde. Velade lite bland mina köp med slutade med att jag kom hem med en jacka, strumpbyxor och ett nytt rouge.

Ikväll gó vännet är det klassfest med HVF2, kommer ju vara borta från skolan i 2 månader nu. Så har lagt vinet på kylning och nu ska jag lägga mig i ett bad och sen dra en fix. Kommer bli en rolig kväll känns det som!

Torsdag

Dagen idag:
Började med att bussen körde förbi oss på hållplatsen för den var tydligen "fullsatt". Men hade med lite vilja gått in säkert 5-10 pers till vilket var antalet som stod och väntade för att ta sig till skolan/jobbet.
Men väl i skolan och på sista el-lektionen så insåg jag att jag lika gärna hadfe kunnat stanna hemma. Lektionen var slut efter en kvart och jag var där i tio minuter. Ovärt. Även bilden var väldigt ovärd, samt att jag hade en 2,5h lång håltimme efter det. Blää.
Så med facit i hand så hade jag kunnat dykt upp på skolan vid två. Lagom till terminens sista kundpass.
Gick bra och flöt på. Skönt att sluta med flaggan i topp. Heh.

Ner på staden sedan för att kirra lite alkohol till helgens och helgen därpås bravader. Gött!
Ska ner och fixa lite käk nu och sen bara krypa ner och mysa framför tvn. Sen imorgon är det dags för terminens sista skoldag!

Tick tack

Sitter i skolan nu. Väntar på att klockan ska gå så jag kan börja bege mig in mot stan. Börjar jobba klckan 17 nämligen.
Lär nog hinna köpa nå mat innan också. Inte för att jag direkt är hungrig. Har fikat i skolan, havla klassen hade med sig så går väll på nån sockeröverdos just nu.

tisdag

Igår blev jag hemma från skolan. Var så himla trött så somnade om direkt jag hade stängt av väckarklockan. Vaknade till liv igen strax innan 11 och då kände jag att det inte var någon idé att bege sig till skolan.
Var på massage senare på kvällen, shiatsu, helt underbart.

Den här dagen så har jag inte åstakommit något alls. Film på svenskan, prat på samhälle och på frisör satt jag i princip av hela lektionen kändes det som. Men har man ingen ork så har man inte. Känns skönt att det bara är den här veckan ut vi går i skolan den här terminen. Sen är det Apu och därefter jullov.
Nu blir det till att glutta lite på tv och sen förhopningsvis mat relativt snart.

mys

Nu sitter jag nybadad i sängen, inlindad i två handdukar (en runt huvudet och en runt kroppen).
Sitter och dricker glögg och äter pepparkakor. Inge mysigt alls.
Ska fortsätta myset med något bra tv-program eller kanske en film.

Söndaaag

Igår kväll började det som sagt med att jag och Paula åkte hem till Sofia. Jag sydde i hennes löshår och sen så tog vi ett par glas vin. Var inte helt spikat vart vi skulle vidare, men det slutade med att Matilda och skjuts kom och hämtade oss för att åka vidare till sätra.
Var fest hos någon Marti där även Hanna och Elin plus kompisar befann sig. Var riktigt trevligt, en hel del dans bjöds det på och det gillar vi.
Sen blev det käk på donken i vanlig ordning och sen en sväng till Åsna för lite efterkrök. Dock var vi inte speciellt pepp så det blev senare en promenad hem till Sofia för lite sömn.

Idag har jag och Paula tjockat i oss lite kebab, gött.
Var även in en sväng på Åhlens medans vi väntade på bussen, på de få minuterna vi var där lyckades jag fynda ett långt linne för endast 90 riksdaler. Inte helt tokigt.

Nu SKA jag röja i mitt rum, blev inget av det igår vilket kanske inte direkt var oväntat. Men nu jävlar.Får panik för det är så stökigt så det är på tiden.


Är det fest eller?

Nu är man nyduschad. Kan behövas när man bara suttit som en säck framför tvn hela dagen. Ska leta fram lit kläder och sen dra en fix.
Jag och Paula beger oss till Sofia ikväll för pimpla lite vin. Sen vankas det troligen fest. Skönt att kunna festa en kväll och inte känna ångest över att man ska jobba dagen efter.

Private Party

Har suttit och fixat lite med bilderna från Fantasy-stylingen nu. Har lagt upp några bilder på min bilddagbok. Det får räcka.
www.saera.bilddagboken.se


Det jag ska sysselsätta mig med idag är:
Skriva reflektion om Fantasy-styling
Storstäda i mitt rum (ingår att rensa ut skåp/lådor och garderob oh slänga sånt som inte behöver vara kvar)
Rensa bort massa musik från min data (som det ser ut nu så har jag 11Gb musik, tror det var 1995 filer. Kan slå va om att jag inte äns lyssnar på hälften)

Så det är bara att sätta igång så man får allting gjort!


Lördag 11.06

Så då var man vaken. Känner mig riktigt pigg och utvilad för en gångs skull.
Sen så är det rktigt mysigt för när jag kikar ut genom fönstret så ligger det en lager snö ute på marken. SKönt att slippa det äckliga höstvädret.
Ska ner och äta frukost nu som min söta mamma har gjort i ordning. Ibland är det bra skönt att man fortfarande bor hemma.

Fredag 23.12

Kom hem från skolan strax innan ett, satt och gjorde ingenting ett tag och sen slocknade jag totalt. Tror jag sov mellan 14-16.30. Skönt var det.
Har ätit lite god mat nu på kvällen och även kikat på Idol, hade inte ork till något annat. Hade hoppats på att Johan skulle åka ut. Men icke. Istället så åker Anna som verkligen har talang.. Ligger i sängen nu och kikar på hål i väggen. Funderar på hur man kan komma på något dylikt att göra ett programm av. Men det är ju i allafall lite lätt underhållande.
Känner att ögonen håller på att bli tunga så blir väll att dra på en film och somna till det.
Fick även en god nyhet att vi är lediga från jobbet på söndag. Så blir en hel fri helg för första gången på länge. Gött!

Fredag 12.00

Nu har jag hunnit med både den skriftiliga och muntiliga delen av vårt shiatsu-prov. Tror det gick helt okej.
Sen har jag även gjort min del av vårat grupparbete i materialkunskap. Skönt. Nu tror jag inte det är något mer om behöv göra. jo reflektionen till stylingen igår, men det går fort.
Så i helgen blir det bara lugnt, eller lugnt kanske det inte blir men behöver inte tänka på skolan iaf.
Ska snart pallra mig hem ifrån skolan. Men orkar inte riktigt än. Känner mig inte så sugen på att gå t i kylan. Men är sugen på resterna från maten igår så lär väll göra det endå.

Känner att den här dagen kommer bli lång. Så kommer väll dyka upp ett par inlägg till.

Smile

Dagen i all ära har gått rikigt fort. Hade Fantasy styling  idag. Som modell hade jag Angelica som var så snäll så att ställa up. Hade ingen direkt plan när jag började men körde på och allt eftersom löste det sig. Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet. Kommer kanske upp en bild förr eller senare.

Kom hem strax efter 6 och då blev det lite käk. Ska läsa på lite inför shiatzuprovet imorgon. Sen ska jag hinna ikapp liite med prison break. Två släppte avsnitt jag inte sett än. Mys pys.

Skola

Sitter i skolan nu. Jobbar med materialkunskapen. Har de mesta hemma men har hittat lite mer info. Det tar sig men har en hel del kvar.
Nu slutar jag om en stund och då ska jag bege mig till solen på brynäs ett tag. ska bli skönt med lite ljus och även ett plus att man får bort den värsta blekheten. Sen blir det en tur till mammas jobb för att klippa morfar. Sen hem och sängen.

...

Usch vad helgerna går fort. Nästan lite läskigt. I fredags blev det iaf lite film med Niklas, sen igår så hade Paula och Cassadnra sin fördelsedagsfest. Roligt folk men dessvärre en tråkig Sara. Trött som jag vet inte vad. Så det slutade med sängen väldigt tidigt. Men men kan ju inte vara på topp jämnt.
Men lär fan ta tag i mina sömnaproblem. Har skitsvårt att somna på kvällarna och vanknar felra gånger per natt. Enda gångerna jag har lätt att somna är när jag sover med någon eller har druckit. Illa illa.
Jobbet gick förövrigt skit idag. Har inte heller haft någon aptit på hela dagen. Imorgon är det inte sovmorgon pga elsäkerhet vilket suger. Jaa jag gnäller som fan, jag vet.
Nu är det tv och till att krypa ner under täcket som gäller.

Efterlängtade helg

Då var den här veckan slut. Har gått fort som vanligt.
Har hunnit med att åka till hofors med klassen och styla modeller till en modevisning men även haft dans med teknikklasserna. Verkligen älskade känslan av att ha svett från ett antal olika killar på mina händer. Det är något som alla måste uppleva...
Har tvättastugan nu, alltid lika kul. Funderar även på att ta en lite tupplur för är hur trött som helst. Lite sömn och upp tidigt är ingen bra komination. Ikväll håller jag mig nog hemma om det inte dyker upp något annat. Blir god mat och Idol.
Sen ska man ju upp tidigt imorgon, har ju obligatorisk närvaro på skolan. Men kan ju bli kul förutom att jag inte får sova ut som jag har längtat efter,.

im so fly

Då var helgen över och en halv vecka har redan gått.
Höll mitt löfte om att rycka upp mig på jobbet, gick riktigt bra både i söndags och igår.
Annars så är jag bara på allmänt bra humör. Har fixat så att jag kan vara på salongen på sista perioden på apun, fått nytt hår isatt och även bytt hårfärg. Blev lite mörkare efter många om och men. Dock lite mörkare än vad som var tänk och en helt annan ton/färg, kanske lite väl mycket koppar/rött nu för tillfället men hellre det än att vara matt (grön). Känns bra nu iaf. Men känner jag mig själv så är jag less om en vecka eller två. Men kände att jag var tvungen att få bort mina bleka slingor, det är sommar för mig och nu är det snart vinter. Men efter thailand så blir man ljus igen. Lär ju variera lite.
Nu ska jag försöka vara duktig och skriva lite på mitt arbete till materialkunskapen, har faktiskt kommit igång med det så det tar nog inte så lång tid. Vore så grymt skönt att få det ur världen.
Sen tv och sängen. Har skitsvårt att sova, har varit så ett tag nu. Får hoppas att det vänder. För jag känner att jag verkligen behöver sömn, speciellt eftersom två av våra älskade sovmornar är borta nu. Tack för den kära Elsäkerhet!

Juste kom på nu att ett nytt avsnitt av Prison Break har släppt, så blir att tanka och mysa framför det fort som satan!

Söndag

Igår var som sagt visningen på Goya. Make-up store stog för smink och vi för hår. Gick riktigt bra och var grymt kul. Blev mycket lockande så är rätt less på det ett tag nu.Tror även jag har andats in en överdos av hårspray.
Var mycket folk som kom och kollade på visnignen sen på kvällen och det inkluderade även oss såklart.
Tanken var väll ett tag att kanske stanna kvar på Goya när man för en gångs skulle hade chansen, mer orken och lusten fanns inte riktigt.
Så istället blev det bussen och sen en promenad hem till pappa. Inte allt för skönt i mina klackskor. Men det är sånt man får ta när man är tjej.

Idag så är jag pigg och kry, längesen det var så på en söndag. Kanske ska köra med nyktra lördagar lite oftare?
Ska snart klä på mig och fräscha till mig lite. Fortsätta gosa med Ebba också för den delen (chihuahua). Sen är det jobb, där det känns som jag behöver rycka upp mig om jag ska få stanna kvar. Så får väll ta och försöka bäst det går.

Fredag

Sitter hos pappa nu. Har käka tacos och kikat idol. Tycker de flesta var riktigt bra idag. Dock inte Johan, fast jag har ju aldrig tyckt om honom så det var inte direkt någon nyhet. Lars var inte heller någon höjdare. Så någon av dom borde ryka. Men det blir ju inte alltid som man vill.

Ska nog dra på nån film sen efter utröstningen. Får kika om jag hittar någon bra jag kan tanka.

Alltid lika kul..

.. När kunden avbokar samma dag. Fick iaf hjälpa Linnea färga och träna på lite permanentrullning. Det går frammåt.
Skulle packa ihop de sakerna vi ska ha med till visningen på Goya på lördag. (ska styla modellerna, galet kul!)
Men då hade i princip hela klassen gått forutom några snälla ena. Det är också alltid lika kul. Så själv blev man kvar en timme efter vanlig sluttid, men inte gnäller man för det inte. För jag har ju faktiskt helg nu.
Komp-ledig imorgon nämligen.

Nu är det mat som gäller, hungrig!

Skola

Sitter i skolan nu, har PIA som jag bara älskar. Men har precis lämnat in min miljöanalys så jag känner en grym lättnad. Var inte helt nöjd, men hellre ett G än att gå under av stress.

Om 45 minuter så börjar frisör, då är det kundpass som gället. Avfärgning+färg. Blir nog bra det.
Sen ska jag hme och göra helg. Skönt de!

Nu ger jag upp

Slutade med pencillinkuren mot min urinvägsinfektion i måndags. Nu har det börjat igen och är värre än vad det var tidigare. Jag orkar inte...

Beslutsångest

Satt och kikade på lite gamla bilder. Blev nå grymt sugen på att bli lite mörkare i håret igen. Saknar det lite. Kan bero på att jag är sjukt less på min hårfärg. Men har en beslutsångest som heter duga.

     

     

Mörk eller ljus?, nån som har nån synpunkt?

Onsdag 14.39

Då var man hemma igen då. Första lektionen klcokan 12 som visade sig vara utan lärare. Hade med andra ord lika gärna kunnat stanna hemma. För fick inte mycket gjort i skolan. Tyvärr. Men känner att läget är under kontroll iaf.

Var även in till salongen, fixade tid så att Evelinn kan sätta om mitt löshår. Ska bli helt underbart. Dock så kom jag på när jag väl var hemma att vi är i hofors med skolan då jag har tid. Så lär ringa och boka om. Smart.
Börjar jobba fem, så ska sätta mig och försöka stöka undan lite skolarbete innan dess. Leka duktig så att säga.

Trötta skit

Någon som känner sig manad att skriva klart min arbetsmiljöanalys och mitt materialkunskaps arbete?
Bara att höra av dig för jag orkar inge mer nu iaf.
Har suttit knappt en halvtimme nu på kvällen och är redan less. Men hälften klart och resten kvar. Tar sig iaf som tur är. Annars skulle jag nog gå under.

Ska ta en paus nu. Känner att nyaste avsnittet av Prison Break lockar mer. Får fortsätta med tråkigheterna efteråt, om orken finns. Är även rätt sugen att se valvakan inatt. Hejja lite på Barack Obama. Men får se om orken finns som sagt.
Ibland önskar man nästan att man inte vore ett så kallat "mvg" barn. Pressen på sig själv skulle vara betydligt lägre och det skulle vara grymt skönt. Men icke.

rubrik

Kort dag i skolan idag, skönt och behövligt. Ska göra i ordning macka och té och sen fortsätta på den underbara arbetsmiljöanalysen.

Ska även till sandviken och inhandla lite fejk-hår lite senare. Vad gör man inte för lite hår menar ja. Men det känns som det är på tiden nu. För just nu är det en riskbukse. Fy. 

Nä nu ska jag dra på lite bra musik på högsta volym och sen skriva som aldrig för, önsketänkande men det kanske funkar? Posetiva tankar var d 

22.16

Sådär då var vaccinationen gjord. Så nu klarar man sig i 25 år. kan ju kännas skönt.
Som väntat så har jag inte gjort mycket på arbetsmiljöanalysen. Men har faktiskt kikat igenom papprena och även det jag skrivit tidigare. Hade faktiskt fått med mer än vad jag trodde. Så lite lättnad där i allafall. Men känner att jag kommer vara helt slut när den här veckan är över.

Sitter och kollar på Prison Break nu. Har i och försig redan sett avsnitten. Men avsnitt 9 som jag ska börja på har inte kommit ut än. Men förhoppningsvis kommer det imorgon.
Ska nog ta och sova nu. Men kommer väll som vanligt inte kunna stänga av alla tankarna i huvudet. Riktigt jobbigt när det blir så. Speciellt när man behöver sova.
En sak som är säker är ju att jag inte bli piggare av att sitta här...

Slut på härligheterna

Min tanke med ett lov är att man ska kunna vila ut sig och släppa allt som har med skolan att göra för ett tag.
Kan ju inte påstå att jag tycker att det stämmer in på verkligheten.
Visst så har jag vilat och inte pluggat. Men det innebär inte att jag är utvilad.
För direkt när man kom tills skolan idag så kom alla ska och måsten.
Först en arbetsmiljöanalys som ska in på torsdag. Stort arbete vilket betyder att det kommer ta lång tid.
Sen ett arbete i materialkunskap. Har inte skrivit en enda mening och även det ska vara klart den här veckan om jag inte minns fel.
Blir matt bara av att tänkta på det..
Det jag inte heller förstår är att jag vet om detta men endå sitter jag vid min jävla laptop och gör allt annat än att plugga. Så jag får väll helt enkelt skylla mig själv.

En positiv sak för dagen är endå att jag fick tillbaka mitt samhälls prov och jag hade lyckats kirra ett Mvg. Så det kändes skönt.
Ska även iväg och vaccinera mig idag inför Thailands resan i februari. Helt galet vad jag längtar.
Ska ta en lite stödvila framför tvn nu. Sen kommer mamma och hämtar upp mig och syster sen blir det som sagt spruta som gäller. Sen efter maten så ska jag ta tag i att sätta mig och skriva lite.
Kul...!


Lyckat!

Gårdagen var hur lyckad som helst. Alla var så grymt läckra i sina utklädnader.
Blev lite lekar,spela. charader, rökpauser och mycket mer. Som jag sa, vi frisörer kan vi.
Tråkigt bara att vi var tvungna att åka hem rätt tidigt. Men Idas Emil var en pärla som kom och hämtade oss. Kände att det var underbart att slippa bussen.
Väl hemma så blev det sängen direkt. Tror jag slocknade direkt ja la huvudet på kudden. Varför kan det inte vara så varje dag för?
Bilder kommer troligen så fort dom läggs in på datan och skickas från alla andra. För blev en hel del kort igår.

Det som står först på listan nu är att äta oh sen ta en dusch, eller varför inte ett långt skönt bubbelbad?

RSS 2.0