...

Allt är prima och jag mår bra. Däremot så lägger jag ner det här. I allafall för ett tag, hej!


Lördag

igår var det midsommarafton. Började dagen med inställningen att jag bara skulle vara hemma och ta det lugnt. Har ju gått och blivit förkyld igen. Men framåt kvällen kände jag hur det började krypa i fingrarna. Så jag och Paula tog och först till öster för att kirra lite alkohol och därefter till sörby. Var fest i Tomas pappas hus. Trevligt och rätt mycket folk. Vid två kände jag däremot att det var nog för mig så då drog jag med mig Paula hem till sängen.

Idag blir det återigen festligheter ikväll som det låter. Så egentligen är det bara att få i sig lite käk och masa sig in i duschen. Sen dra på lite bra musik och tagga!


Mitt sällskap igår och blivande sällskap ikväll

Ge mig riktig sommar!

Vart är sommaren? Vill ha sol och minst 20 grader. Känner att jag börja blekna bort allt mer för varje dag. Fyfan.
Om 18 dagar så är det som tur är dags att åka till Italien. Tack och lov för det.

Hittills idag så har jag hunnit med en körlektion. Åkte efter en uppkörningsbil från vägvärket. Snart så är det min tur och som jag längtar. Kommer bara vara en bil som saknas sen :)
Nu är det dags för tvättstugan, sen städa rummet för det är en som kommer på visning idag. Sen en promenad till mammas jobb för att få lite motion. Sen blire storhandling inför helgen samt åka och kika på tapeter.


Ge mig! (jag och syster i thailand. Vi trodden den svarta fläcken var en sten, men vi misstog oss då den började röra sig och visade vara en enormt fiskstimm. )

Tisdag

Idag har jag varit iväg och gjort halkbanan. Lite nervös till en början men jäklar vad kul det var!
. Har även suttit och gjort klart test proverna och nu borde alla fem faser vara godkända. Så om jag har turen på min sida så kan körskolan hitta tid för provskriving och uppkörning så det blir bokat och klart imorgon.

Nej nu blir det tv och sen tidigt i säng. Imorgon är det nämligen dags för riskettan och jag ska infinna på ansans senast 08.30. Det där rektorn sa på skolavslutningen att nu hade vi 72 dagar med sovmorgon framför oss. Inte riktigt sant.

Första dagen på mitt sista sommarlov

Känns hur bra som helst. Nästa år är det vi som får fira och bli utsparkade.
Vädret suger, fast det regnar inte och det är jag skapligt nöjd över. Men blir att köra på jacka ikväll om man inte vill frysa allt för mycket.

Kvällen ser ut som sådan att jag ska till Magda där även några fler från klassen kommer vara. Sen blir det självklart till att kolla på studenterna och besöka krogen. Kommer bli en toppenkväll tror jag!

Tisdag

Idag har vi städat i skolan. Alltid lika kul. Speciellt när nästan en tredjedel av klassen är utomlands. Kul för dom!
Men nu är det slut. Ledig imorgon och på torsdag och sen är det avslutning på fredag. Som jag längtar.
Hoppas vädret vänder snart så värmen och solen stannar för gott. Speciellt på fredag så vore det ju kul om vädret ryckte upp sig. Men den som lever får se helt enkelt.
För övrigt så är det endast 27 dagar tills jag och Paula sitter på planet till Italien. Sug på den ni!

Lördag

Ja här har det inte varit livat på sistonde. Men allt knatar på. Är klar med allt i skolan (förutom renässanarbete, men det tar vi en annan vacker dag), jobbar på med körlektionerna och snart jävlar. En vecka kvar till skolavlsutningen och det är helt sjuk. Sen på torsdag är det husvisning här hemma. Hoppas det är många som budar så vi får bra med pröjs.

I torsdags så blev det utgång med elin och ronja. Blev slicken. Igår fick jag äran att klippa av Matildas hår och det var säkert 20 cm som rök.
Idag blir det lugnt, sitter och pluggar körkortsteori. Sen blir det röjning och tvättning. Ska även få med mamma ut och övningsköra. Som sagt det börjar dra ihop sig. Bara fyra lektioner kvar, riskettan och halkbanan.

RSS 2.0