Packar och klart!

Nästan i allafall. Är väll bara handbagaget kvar. Har packar så lätt det bara går känns det som. Men det är endå svårt att inte få med för mycket. Vill ju kunna handla en hel del där nere med tanke på hur billigt det är.

Det som gäller nu är att ta en dusch. Sen få i sig lite mat och försöka få tiden att gå. För klockan 16.30 så står taxin utanför dörren för att köra oss till Arlanda. Jag längtar!
Har fått veta att det finns dator på hotellet. Så ska försöka slänga in ett par inlägg.
Som sagt, jag längtar!

090213

Idag har jag fixa mina naglar. Har gått lite mer än tre veckor sen sist, så det var på tiden.
Istället för vanlig fransk manikyr så blev det glitter på själva tipparna. Kommer bli skitsnyggt sen när man blir brun!




Nu är har jag precis tagit bort allt hår från mina ben. Jävlar vad det kändes.
Nu är det dags att börja fundera över vad som ska packas och sen är det bara att köra igång!

090212

Vet inte riktigt om det finns något nämnvärt om denna dag.
En sak jag undrar över är bara, hur lyckas våran svenska lärare alltid få lektionerna att spåra åt helt fel håll?
Från att ha en diskussion om filmen "Seven Pounds" som vi såg igår, till att prata om henne man var snygg eller ej och sen flytningar och mens?
Jag blir inte klok jag. Men lär ju iaf säga att hon är väldigt underhållande.

090211

Slapp dag idag, men den har gått så sjukt långsamt! Kanske för att motivationen och orken inte riktigt funnts, men vissa dagar är det faktiskt så att man verkligen inte har lust att rulla permanent eller föna vågor. Så är det bara.

För övrigt så väntar jag just nu på att tiden bara ska gå. Klockan 21.15 är det nämligen bio med skolan. Det är tänkt att vi ska se seven pounds.
Kan nog bli riktigt bra det

Sen är det ju inte heller helt fel att det endast är 3 dagar kvar till Thailand nu. Neej jag längtar inte. Inte ett dugg.

En stor eloge!

Gick upp strax efter nio trots att jag är ledig idag. Startade igång datorn och började skriva om Frisöryrkets historik och utveckling.
Vipps så var klockan tolv och jag var klar. Så nu är allt som har att göra med apun helt finito, klart och över.
Kanske känns hur bra som helt. Typ toppen bra.

Det som står på schemat nu är att få i mig lite föda. Sen blir det till att göra klart uppgiften vi fick i naturkunskap, därefter samhälle. Sen består resten av dagen av att försöka sträckläsa min engelskabok så jag ska skriva en recension. Skulle vara guld att lämna in den innan jag åker. Så blir till att plugga arslet av sig idag med andra ord.
Men det heter ju faktiskt studiedag så lär ju göra rätta av namnet!


Great

Kan ju bara säga som så att det var riktigt kul hos Matilda igår.
Det blev käk, frågesport (som jag och Sofia vann), våghals, dans och en hel del alkohol på det.
Kvällen gick grymt fort och jag tror klockan var strax innan halv fem då jag klev in hos Åke och Aja. Då var fortfarande festen i full gång men jag kände att sängen lockade mer.

Dagen som denna har bestått av att degat i soffan i Norrsundet. Solat en sväng på brynäs. Kikat på top model maraton som gick på trean och sen nu fastnade jag här.
Är ledig imorgon. Så då är det plugg på schemat hela dagen.

Om jag får citera Sofia, - Det är i Norrsundet det händer

För i kväll så ska nämligen Matildas firas. Så det blir fullt ös ikväll.
Ska snart ut tlll Norrsundet, ska till jörgens färldrar och fixa mig det sista, lämna av lite saker och förhoppningsvis knäppa första cidern om det bjuds.

Sen vid sju så blir det till att promenera iväg och då bjuds det först på mat hos Matilda. Sen kommer det nog droppa in lite mer folk allt eftersom. Kan bli kul, eller rättare sagt. Det kommer bli kul!
Tjingeling!


Helg!

Löshårskursen igår var riktigt givande faktiskt. Är faktiskt rätt sugen att gå på någon vidareutbildning så man verkligen kan jobba med det. Dock blev skoldagen lång. Och när man inte fått i sig nå mat från 11 och klockan är sju så är inte direkt humöret på topp.
Men blev pizza på American take away med tjejerna i klassen. Galet gott och mysigt!

Dagen som denna bestod av klippteknik på frisörlektionen. Sen så medelade även vår kära Perfrid att vi slapp lektionen i naturkunskap. Så det blev en kort dag.
Efter det blev det en tur till stan för att inhandla det sista till imorgon då Matilda ska firas.
Kan även säga att jag längtar till jag fyller 20 så man slipper allt detta krångel. Men man ska inte klaga.

Skola..

Har engelska nu, eller är det svenska? har ingen riktig koll. Borde egentligen läsa min engelska bok och skriva en recension, börja skriva på mitt engelska tal och göra klart uppgiften om frisöryrkets historia och utveckling.
Men man gör inte alltid saker som man borde.
Istället sitter jag här, och på facebook.
Men nu kommer florist-katrin och vill ta datorerna av oss. Vad ska jag då sysselsätta mig med under resten av lektionen? Det tål att funderas på.

Det ser ljust ut

Saker att se fram emot:

Matildas 18 årsfest på lördag
Thailand den 14 februari (10 dagar kvar)
Fyller 18 den 26 februari (22 dagar kvar)
Tatuera mig, någon gång i mars. Datum inte helt spikat ännu.

Den här veckan, eller imorgon rättare sagt så har vi en löshårskurs i skolan. Ska bli riktigt kul. Ska få lära oss att sätta i med keratinfästen. Ska även se till att träna antingen imorgon eller på fredag. Beachen09 som gäller, eller hur brukar det låta?..,

Nu däremot så ska jag ner i tvättstugan, hänga lite tvätt och köra igång en ny maskin. Det är inte alltid kul att börja bli vuxen och ta eget ansvar!

090203

Skola som vanligt. Annica (lärare) fick ny hårfärg. Fint fint.
Efter skolan blev det stan med Sofia och sofie och sofie. Nu vet jag även vilken studio jag ska tatuera mig på "custom illusion" (stavning?)
Skönt att ha det fixa.

Sen efter mycket funderande så har jag insett jag varken har lust eller ork att jobba kvar på mitt jobb. Speciellt inte nu när det skett så mycket förändringar.
Så idag gick jag upp, med en knut i magen, och pratade med min chefer.
Så nu är jag för tillfället arbetslös. Vilket jag inte varit sen början av mars 2007. Har alltså jobbar där i nästan två år.
Känns lite tråkigt. Fast ändå så otroligt skönt. Sen så var det skönt at höra att jag var välkommen tillbaka om jag ångrade mig.
Så när det inte blev något jobb så blev det istället ett medelpass på fjärran. Skööönt!
Efter det så blev det ett långt skönt bad och nu har jag legat och myst framför tvn och det är här jag stannar resten av kvällen.

090202

Idag har jag gått en riktigt slapp dag i skolan.
Jag har även varit p åstan och kikat lite och käkat med Cassandra.
Han även med att gå in på en tatueringstudio och kika pris.
Därefter ett medelpass på friskis.

Nu är det dags för en dusch och sen ska jag sova. Imorgon visar det även sig om jag i fortsättningen kommer bli en fattig arbetslös student. Den som lever får se.
Godnatt och adjö!


090201

Denna helg har varit grymt lugn och skön. Var och tränade igår, och det känns i mina armar idag. Så får nog skippa station som jag hade tänkt gå på idag. Men imorgon så jävlar.

Var tänkt att det skulle bli lite roligheter igår. Men med huvudvärk och illamående så byttes det istället ut med en hemmakväll med film och körslaget. Funkar faktiskt det också.

Idag har jag till att börja med skrivit klart min arbetsmiljöanalys. Ni kan inte ana hur skönt det känns.
Sen har jag även suttit och ritat och fixat lite med tatueringen. Känner mig riktigt nöjd nu faktiskt. Så nu blire bara till att välja studio och boka tid. Sen så skulle ju gärna en kunnig tatuerare kunna få komma med lite synpnuker och finslipa lite på min skiss.
Nu ska jag se om min käa mor har lust att åka iväg och sola. Hoppas på det.
Annars blire till att lägga sig i ett varmt och skönt bad istället.

RSS 2.0