Onsdag

Det var tänkt att vi skulle äta brunch i boulongern idag. Men regnet gjorde så att vi hade våran picknick på golvet i elevrumet. Men det var lika mysigt endå.
I övrigt så var skoldagen snabbt avklarad.
På väg hem från skolan tog jag äntligen steget till att gå in på Ansans och bokade hela 11 lektioner. Lika bra att passa på nu när det fanns tider.
Så första lektionen blir nästa torsdag och sen har jag två lektioner i veckan i fem veckor framöver.
Så går allt enligt min vilja så har jag ett körkort i min hand innan jag beger mig till Italien.

Nu jag ska ta en promend ner på stan för att möta upp Cassadnra. Blir promenad i boulongern och lite planering tills imorgon.

Måndag

Imorse vaknade jag med huvudvärk och kom verkligen int upp, när jag väl var vaken så var klockan så mkt att jag hade missat första lektionen. Kände inte att det gjorde allt för mkt att jag även struntade i idrotten.
Dagen har jag istället spenderat med att kolla på Romeo & Julia. Har ju en svenska uppgift som väntar där jag har stor nytta av den filmen eftersom jag hade tänkt skriva om William Shakespear.

Jag har även fortsatt att plugga teori till körkortet. Snart har jag klarat av halva boken. Men det betyder inte att jag kan allt.
Men det går som sagt framåt iaf.





Här är även tatueringen som jag gjorde i Thailand. Är helt nygjord här.
Det står Sara på thailändska. Snart är det även dags för tatuering nmmer två.

21.55

Idag har jag fått klart hemprovet om jämställdhet. Har även suttit med körkortsteori. Har även slängt iväg ett mail om körlektioner till Ansans. Så nu kommer det förhoppningsvis hända lite och jag kommer som det känns nu nå mitt mål om att ta ett körtkort innan sommaren är slut. Skulle helst vilja ha det innan sommaren. Men det går inte att få allt som man vill.

Nu ska jag dra på en film hade jag tänkt. Blir nog något man sett förut som man kan sova till. Så godnatt och hej från mig!

Helgen

I fredags kväll begav jag mig till Elin där även Linnea och Sofia var. Blev mys med ost, kex, frukt och talang samt lite buzz och slutligen film. Helt underbart väder dessutom!

Igår var vädret ännu bättre. Dagen bestod av att övningsköra/åka på loppis, kolla på lägenhetsvisning i grandhuset och att ligga och steka i värmen på altanen.
På kvällen blev det grillning här hemma. Sen kom Paula och då begav vi oss återigen hem till Elin. Blev robinson och lite dricka. Sen till Hangloose för att ta stämpel. Sen upp till någon mattias(?). Blev inte så långvariga där utan när klockan började närma sig tolv så vandrade i istället vidare till hangan där resten av kvällen spenderades. Blev till att dansa och skaka lite rumpa. Alltid lika roligt!
Bara för att nämna det så pratade vi även med Bigbrother-Danne när vi väntade på bussen. Eller vi hjälpte rättare sagt honom att komma underfund med vilken buss han skulle på. Alltid lika roligt att träffa avlaggda "kändisar".

Idag ska jag plugga, plugga och åter plugga. Kan behövas.

Nya tag, återigen

Då var det dags för en ny vecka.
Idag så har jag klarat av ett naturkunskapsprov som gick mycket bättre än väntat. Sånt är alltid skönt.
Dagen har även innehållit lite konflikter mellan "frisörerna" och "textilarna". Tycker bara det är så trist och löjligt att det ska bli så. Men vad gör man?

Det som står på schemat idag är att börja med hemprovet i samhälle som vi fick idag. Ska försöka vara duktig och ta tag i det så fort som möjligt för en gångs skull, ska bli intressant att se hur det går.

Back from Barcelona

Ja a du. Hur ska man sammanfatta min/familjens Barcelonaresa då?
Flyg och allt gick bra. Väl framme vid lägenheten där vi skulle bo möttes vi av ett trapphus som luktade som en skum blandning av rök, blöt hund och bara allmänt unket. Vi hade även "lyxen" att bo på fjärde våningen, (tre trappor mellan varje våning, i sten såklart). Fanns såklart ingen hiss så det var bara att kånka upp allt bagage, samtidigt som man ansträngde sig till det yttersta att inte försöka andas.
Lägenheten i sig var rätt mysig, och vi bodde i gamla stan så det var ju inte något slumområde utan ett ganska fint.

På söndagen så hade vi vår första riktiga dag. Blev till att köra på riktigt turisitliv och åka runt i "Barcelona tursim bus". Intressant faktiskt att åka runt och se det som är värt och se i Barca. Men att det var så kallt att man satt och skakade och nästan hackade tänder av köld, plus att det även kom lite regnstänk var ju ingen höjdare.
Väl hemma i lägenheten så låg jag ner bäddad under ett berg av filtar och försökte få upp kroppsvärmen, dock utan vidare resultat. Insåg efter ett tag att min förkylning inte hade mått bra av dagens utflykt och därför straffade min kropp mig i form av feber. Så blev inte nån sväng ut på restaurang för min del utan istället låg jag ensam kvar på rummet totalt däckad.

Måndagen fortsatte på samma sätt. Medan dom andra åkte till byn Sitge, låg jag hemma. Däckad.
Masade mig dock upp på kvällen och följde med ut på resturang.
På tisdagen så hade jag iaf ork att röra på kroppen, och fullproppad med värktabletter gjorde vi stan och "la ramblas". Blev inte mycket shopping med tanke på att det på många ställen var bra mycket dyrare än här i sverige.
Som vanligt så hittar man även den trevligaste restaurangen sista kvällen, hur kommer det sig tro?

Idag har vi flygit. Och är äntigen hemma. Skönt som satan. Vill bara sova i min egen sköna säng.
Just nu väntar jag på duschen. Går och inbillar mig att stanken från trapphuset har satt sig i hår, kläder och hud. Det måste bort illa kvickt.
Juste, för varje dag som gick så övergick lukten till ännu mer unket, vi hade faktiskt våra funderingar på om någon hade lagt sig och dött i nån utav lägeheterna. Så illa luktade det.

För snart bär det av

Nu sitter jag här med resväskan packad och väntar på övriga familjen. Är bara det sista plocket kvar nu.
Sen så sätter vi oss i bilen och åker ner till Arlanda. Sen blir det 3,5 timmars flygtid till Barcelona.
Ganska bra julklapp/påskpresent lär jag ju säga.
Synd bara att vädret inte verkar bli det bästa. Men man kan ju alltid hoppas på att vädergudarna är med oss och att meterologerna har fel, vilket inte vore allt för ovanligt.
I´ll be back på onsdag!


  

Fredag

Idag består dagen av att jag ska börja med att städa på mitt rum. Sen blir det till att packa så att det är gjort. Dock har jag ingen aning om vad jag ska ta med mig. Men det brukar lösa sig allt eftersom. Det är ju inte så många dagar vi blir bort. Åker till Barcelona imorgon och kommer hem på onsdag. Men en weekend är bra mycket mer än ingeting.

Ikväll så är planerna som så att jag ska hem till Elin. Blir dock lugnt för min del för jag har inbgen so mhelst lust att sitta trött, bakis och äcklig på planet.
Nej nu är det dags att börja röja undan här. Förstår inte hur jag jämnt lyckas få det så stökigt i mitt rum?!

Torsdag

Började med att unna mig en sovmorgon idag, lovets första faktiskt (!).
Sen var jag iväg på massage och gud så skönt det var. Vore man lite rikare så är det deffenitivt något jag skulle unna mig lite oftare.

Eftermiddagen försvann fort som bara den. Vet inte vart tiden tog vägen. Har även fått min dagliga dos av ilska. Ibland så kan man bli så bra jävla less på vissa människor.
Men nu är humöret lite bättre igen och nu väntar jag på att Paula ska höra av sig. Blir till att klippa henne och sen ska vi bara mysa med film och lite onyttigheter. Trevligt va?

Härliga lov

Hittlills under det här lovet, har iofs bara gått två dagar, men jag har faktiskt gjort en hel del och känner mig faktiskt trots detta mycket piggare.

Igår åkte jag med mamma in till jobbet och hade en klippning. Sen blev det så lyckat att jag fick en färgning inbokad. Så klarade av två kunder idag vilket är betydligt många fler än ingen. Därefter tog jag en promenad och köpte med mig lite thaimat och gick upp till mormor och hälsade på.
Därefter var det dags för ett välbehövligt besök hos Camilla för att fixa naglarna. Blev lika bra som alltid.
Gick runt en sväng på stan efter det och fick med mig ett vitt och ett korallfärgat linne från Gina samt ett grått leopardmönstrat linne och en kort svart kofta från H&M. Inte för att jag borde men man blir ju så sugen nu när våren börjar komma!

Idag så följde jag trenden att åka med mamma in till jobbet. Idag var det dags för Cassandra att få lite slingor i håret och börja gå mer åt det ljusa hållet. Därefter en promenad hem och käk framför the Hills.
Sen kom Olivia och jag sydde in hennes löshår och därefter borstade jag ut systers toviga hår och toppade även igenom det när jag var i farten.
Så jag har hunnit med mycket trots att klockan inte ens är halv fyra.
Nu ska jag bara slöa och ikväll har Wella visning på konserthuset som jag ska följa med på. Funny! :)

Vår

Ingen kan väll ha undgått att våren är här?
Sol och mellan 10-15 grader. Sen att mina ögon har börjat svida tack vare all pollen gör så att det är helt omöjligt för mig att undgå det.
Och det här är bara början. Jag verkligen älskar våren!
Nu är det att droppa ögonen dag ut och dag in för min del som gäller. (jag är inte riktigt så bitter som jag låter)


Var är boxen?

Så, nu var man nyduschad och påklädd. Allt som behövs till kvällen är nerpackat. Inklusive vinboxen som är ett måste!
Nu väntar jag bara på att Paula ska bli redo och sen blir det att ta bussen til stan och Cassadnra.
Där fortsätter fixet och vinpimplandet börjar. Sen blire feeest.


Ibland så är allting bara helt underbart

Gårdagen var hur skön som helst. Till att börja med tog jag en lång och välbehövlig sovmorgon. Att solen sken och det dessutom var 15 grader ute gjorde inte saken sämre. Fick även ett samtal av Pernilla som undrade om vi skulle kombinera en fika med lite övningskörning.
Så det blev till att träna på start i uppförsbacke, backa genom skymd kurva och även bara att träna på körning med motorbromsningar, rondeller och liknande. Gick hur bra som helst!
Blev även en fika ute i solen i Hemlingby.

Därefter åkte jag till mamma jobb. Hade nämligen en klipp+färg kund. Färgen blev riktigt snygg och även klippningen. Så även på det planet känns det som jag börjar fatta lite mer och utveckla mig. Kul attt det kan kännas så ibland.
Efter jag var klar så fick jag skjuts av mamma till Cassandra där hon och Paula väntade på mig med dukat bord. Så resten av kvällen blev det bara en massa mys och skitsnack.

Dagen i all ära har bestått av att köra runt på loppis, perfekt då jag får träna på att köra. Har även hunnit med att sitta och äta ute i solen.
Nu ska jag snart köra lite skönetssalong här hemma. Ögonbrynen ska färgas och noppas, ska även ta en långt bad med ansiktsmask och köra en inpackning i håret.
Ikväll är det fest. Kan bli kul!


RSS 2.0